Irat – dokumentum generátor használata. Így készíts el egy iratot 1 perc alatt akár kitöltve.

Ha azonnal letölthető PDF dokumentum használatához keresed a súgót, nézd meg a kategóriában a másik súgó elemet:

„PDF irat, iratminta használata. Így használd letöltés után ezt a PDF nyomtatványt, dokumentumot!”

 

Az irat.hu-n vannak közvetlenül letölthető PDF anyagok, de a legtöbb anyagunkat már az Irat.hu dokumentum generátorával tudjátok előállítani, letölteni.

Fontos elmondani, hogy a dokumentum generátorral legyártott iratokat a végén ugyan úgy PDF formátumban tudod letölteni.

A dokumentum generátor használat igazából nagyon egyszerű! Mindig olvasd el figyelmesen azokat az információkat amiket kiírtunk és a dokumentum generátor végig vezet lépésről lépésre az irat kitöltésében egészen a letöltésig.

TippHa valamilyen adatot nem tudsz, általában a dokumentum generátor ad rá lehetőséget, hogy kipontozd, üresen hagyd. Így a végső anyagba pontok kerülnek, amiket később kézzel, tollal is kitölthetsz. Ennek segítségével a dokumentum generátorral is tudsz biankó (üres) iratokat kitölteni és kinyomtatni.

Miért van szükség a dokumentum generátorra? A nálunk megtalálható iratok nagy része bonyolult, vagy törvényi előírásokhoz kötött, esetleg sok verzióban kitölthető… A dokumentum generátorunk lehetőséget ad arra, hogy lépésről lépésre súgókkal és segítséggel végig vezessünk a kitöltésen. Így szinte biztos hogy jól fogod használni az adott iratot.

Fontos! Dokumentum generátorunkat sok ingyenes iratnál is lehet használni. Érdemes azonban tagságot igényelni, mert úgy minden a dokumentum generátorral kitöltött iratot egy helyen tudsz kezelni a fiókodban. Természetesen a tagság előnye az is, hogy minden prémium iratot elérhetsz a tagságoddal.

Tipp! A dokumentum generátorral elkészített és letöltött irat a te érdekedben másolás és jelszó védett, hogy ne lehessen vele vissza élni. Használatához nyomtasd ki, vagy küld el email-ben.

Utolsó frissítés: 2018-08-31  

 Irat.hu Használata, Iratok Használata  
Összesen 8 Értékelés:
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Bizonyítsd hogy nem vagy robot