Ingyenesen letölthető iratok, iratminták, nyomtatványok és dokumentumok – VÉGRE!

letölthető ingyenes iratok és minták

 

Ingyenesen letölthető iratok, iratminták, nyomtatványok és dokumentumok – Ez az irat.hu

Igen az irat.hu-n már te is ingyenesen letölthetsz számtalan iratot, iratmintát, nyomtatványt és dokumentumot.

Talán felmerül a kérdés miért tettük elérhetővé ezt a sok ingyenesen letölthető iratminta, nyomtatvány és szerződés? A válasz egyszerű. Mi az oldal alapítói túl vagyunk a huszas éveinken és megküzdöttünk már magánügyben és cégként is a rémes magyar bürokráciával. Régóta szerettünk volna egy jó és ingyenes irat gyűjteményt. Sajnos évekig nem volt rá lehetőségünk de most végre megszületett.

Iratainkkal, iratmintáinkkal, szerződéseinkkel,  nyomtatványainkkal és dokumentumainkkal a mindennapi életet szeretnénk valóban megkönnyíteni. Pontosan ez az az ok amiért a nálunk lévő iratok egy nagy részét teljesen ingyenesein lehet letölteni és használni. Néz körbe te is az irataink között és használd amire szükséged van.

Tesztüzemünk elején ingyenesen letölthető minden irat, iratminta, nyomtatvány és dokumentum épp ezért javasoljuk siess és használd őket te is ingyen. Most biztos felmerült benned a kérdés:

Később fizetni kell majd az iratokért?

A legtöbb nyomtatvány, szerződés és dokumentum letöltése ingyenes marad mindörökre!

Amire szükséged lehet az átlagos hétköznapi életedhez vagy céges működésedhez az mindig és minden ingyenes lesz. Mi azonban itt nem állunk meg. Speciális területek és ügyek iratait és dokumentumait is igyekszünk feldolgozni és letölthetővé tenni. Ezeket pedig egy olcsó tagsági díj fejében lehet majd elérni. Ne izgulj, a magyar viszonyokhoz igazítottuk a díjainkat. Így a magánszemélyeknek és a cégeknek se kell nagyon zsebbe nyúlni ha szeretnének a közösségünk tagjaivá válni.

További ingyenes irat ismertetők és szolgáltatások

Nem csak letöltheted ingyenesen az iratokat, dokumentumokat és nyomtatványokat! Arra is figyelünk, hogy a szerződéseinkhez és mintákhoz ha lehet minél jobb és pontosabb felhasználási információt adjunk. Minden ingyenes iratminta oldalán találsz gyakori kérdéseket és válaszokat. Jogi és felhasználási tanácsokat, kapcsolódó információ cikkeket sőt akár kalkulátorokat és egyéb segítséget is.

Pofonegyszerűen használható, géppel kitöltető és nyomtatható PDF

A legtöbb ingyenes nyomtatvány amit elérhetővé teszünk PDF formátumban van. Ezek azonban általában nem sima PDF-ek! Olyan PDF űrlapokat teszünk közzé, ahol a hiányzó adatokat az kromatikai eszközöd (számítógéped, tableted…) segítségével kitölthetsz. Így az ingyenes letöltés után már nem kell mást tenned mint online kitölteni és kinyomtatni az iratot.

Ha szeretnél erről kicsit többet tudni, nézz körbe YouTube csatornánkon, ahol folyamatosa tesszük közzé technikai támogató videóinkat is. Meglátogathatod Támogató oldalunkat is ahol még több információt találhatsz oldalunk és a dokumentumok használatáról.

Milyen ingyenesen letölthető dokumentumok érhetőek el oldalunkon?

 

Ahogy már mondtuk igyekszünk mind a magánszemélyeknek mind a vállalkozásoknak és cégeknek segíteni. Ezért a legkülönbözőbb nyomtatványok, iratok, iratminták, szerződések és dokumentumok tárházából válogathatsz. Ha csak egy önéletrajzra van szükséged akkor is érdemes felkeresni minket de ha egy ingyenes gépjármű adásvételi szerződést keresel úgy szintén jó helyen jársz.

A letöltéseket kategóriákra bontva találhatod meg. Indulásként 4 fő kategóriával találkozhatsz, de hamarosan és folyamatosan bővítjük ezeket:

Tetszik? Te miért nem segítesz nekünk ha már mi is segítünk neked?

Bár nem tagadjuk remélünk némi bevételt is majd a későbbiek folyamán az oldalból, azonban tévedsz ha azt hiszed a pénzkeresés az elsődleges célunk!

Az hogy ingyenesen letöltheted tőlünk az iratok, nyomtatványok és szerződések nagy  részét, nekünk nagyon sok időnkbe, munkákba és pénzünkbe került és kerül. Mi ezt azonban nem bánjuk ezt egyfajta társadalmi kötelezettségként fogjuk fel.

Ahhoz hogy minél több iratmintát, fájlt és nyomtatványt tudjunk ingyenesen elérhetővé tenni, Te is hozzájárulhatsz, mégpedig nagyon egyszerűen.

  • Lájkold Facebook oldalunk és oszd is meg ha lehet!
  • Mond el ismerőidnek milyen szuper helyet találtál!
  • Iratkozz fel híreinkre és kövesd a többi közösségi média csatornánkat, ahol mindig hírt adunk új ingyenes iratokról.  YouTube, Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn
  • Ha nem találsz valamit küld el nekünk javaslatként, milyen dokumentumokat és iratokat, nyomtatványokat tegyünk elérhetővé!?
  • Hibát találsz? Ne habozz bárhol találsz valami hibát azt is küld el, hogy javítani tudjuk. Legyen szó, tartalmi, jogi, helyesírási vagy bármilyen hibáról.

Már vannak partnereink is! Te is lehetsz partnerünk!

Egy embernek barátai, egy vállalkozásnak és cégnek partnerei vannak.  Minél több barátja és partnere van valakinek annál nagyobb eséllyel boldogul az életben és az üzleti piacon.

Mi nagyon szeretnénk sikeresek lenni és te? Éppen ezért már most is számos partnerünk van, ez azonban nem jelenti azt hogy Te nem lehetsz a partnerünk

Mi mindenre nyitottak vagyunk keres minket ha bármilyen ötleted van együttműködésre, vagy az alábbi esetekben:

  • Ha tudnál nekünk új szerződésekben nyomtatványokban és iratokban segíteni, hogy minél többet elérhetővé tegyünk.
  • Ha szeretnél link partnerünk lenni.
  • Ha valami olyan szolgáltatást nyújtasz ami kapcsolódhat valamilyen ingyenesen letölthető irathoz, iratmintához és lennél affiliate partnerünk.
  • Ha tetszik kezdeményezésünk ás bármiben szívesen segítenél.

Reméljük nektek is tetszik új oldalunk az irat.hu az ingyenes irat, iratminta, nyomtatvány és dokumentum gyűjtemény. Küld el nekünk véleményed és észrevételeid a https://irat.hu/kapcsolat oldalunkon az űrlap segítségével. Nagyon hálásak vagyunk minden véleményért és ötletért!

Barátsággal,

Békési László és az irat.hu csapata!

 

Kategória:
irat, okirat, iratminta, minta, dokumentum - irat.hu

Böngéssz és töltsd le népszerű iratmintáinkból azt amire szükséged van.

Szóljon hozzá!