Társadalmi Felelősségvállalás

Társadalmi Felelősségvállalás

A magunk körül lévő világot mi alakítjuk és irányítjuk, így mi tehetjük azt jobbá és élhetőbbé is.

Az irat.hu munkatársa fontosnak tartják, hogy a társadalmi körülmények élhetőbbé és jobbá váljanak.

A társadalmi felelősségvállalásnak nagyon sok formája lehet, van aki adakozik, van aki programokat szervez, vagy másokat segít. Nagyon sokat tehetünk a jövőnkért, a rászorultakért, a környezetünkért, vagy akár az állatokért.

Mi az irat.hu-nál úgy döntöttünk, hogy magát az irat.hu-t igyekszünk a lehető legjobban a társadalmunk és az ország, a magánszemélyek és a vállalkozások szolgálatába állítani.

Éppen ezért szolgáltatásunk elsődleges célja a magánszemélyek és a vállalkozások, cégek, intézmények segítése iratainkkal, információinkkal.

Természetesen anyagias világunkban nem tudjuk megengedni, hogy oldalunk teljes egészében ingyenes legyen, azonban a bevételek maximalizálása helyett elkötelezettek vagyunk az emberek, cégek és vállalkozások megsegítésebben.

Pontosan ezen elvek vezérletével töltöttünk már most is fel és tettünk már most is ingyenesen elérhetővé rengeteg szerződést, információt és anyagot és igyekszünk az ingyenes iratok és információk számát a jövőben is folyamatosan növelni.  Az áraink kialakításánál is az volt a fő szempont, hogy a működési költségeinket fedezni tudjuk. Pontosan ezért tapasztalhatjátok, hogy árazásunk rendkívül egyszerű és alacsony, gyakorlatilag szinte tárhely szolgáltatóként működünk, így más információs szolgáltatásokkal és szolgáltatókkal áraink össze sem hasonlíthatóak.

A fentieken túl folyamatosan keresünk és tárgyalunk szponzorokkal, hogy minél nagyobb rétegben akár teljesen ingyen, vagy nagy kedvezménnyel tudjuk nyújtani nektek ezt irat, okirat információs központot a későbbi jövőben.

Ha szeretnél részt venni és segíteni az ország magánszemélyeinek és vállalkozásainak velünk együtt és ehhez információs anyagod, tudásbázisod, erőforrásod, tőkéd, kapcsolatod vagy ötleted, úgy bátran keress minket az [email protected].