Baleseti bejelentő (kék-sárga) Letöltése 2024

Baleseti bejelentő letöltése (kék-sárga). Ha már a bajt nem tudod megelőzni, előzd meg a kellemetlenségeket és töltsd le a közismert baleseti bejelentőt.

Autó, géjármű, gépkocsi iratminta

Autós iratminták

Autó - gépjármű - gépkocsi  - személygépkocsi iratminta gyűjtemény. Böngéssz és tölts le a neked szükséges iratokat és dokumentumokat azonnal.

Ez is hasznos lehet:

Fontos irat információk

Fontos információk!

Ez az a szabványos Európai baleseti bejelentő (kék - sárga), amit minden balesetnél ki kell tölteni. Ezt a baleseti bejelentőt a CEA készítette és minden biztosító társaság elfogadja.

A baleset bejelentő mellé használati útmutatót is mellékeltünk, mert nem a nyomtatványon hanem a kitöltésén múlik minden.

Érdemes többi ingyenes iratunk között is körbenézni. 

Letöltési információk

Ezen az oldalon letöltheted  az Európai baleseti bejelentő lapot ( kék - sárga ). A letöltendő szerződésminta kitölthető PDF formátumú, nyomtatható és tartalmaz egy használati segédletet is.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Európai baleseti bejelentő gyakori kérdések - FAQ

Iratok használata

Irat – dokumentum generátor használata. Így készíts el egy iratot 1 perc alatt akár kitöltve.

PDF irat, iratminta használata. Így használd letöltés után ezt a PDF nyomtatványt, dokumentumot!

Európai baleseti bejelentő - tudástár 5

Miért Európai Baleseti bejelentő a neve?

Mit kell tenni baleset – kár esetén?

Baleseti bejelentő kitöltési útmutató és hibák

Mikor hívjunk rendőrt baleset esetén és mikor ne töltsük ki a baleseti bejelentőt?

A felelősség kérdésének tisztázása baleset esetén

Balesetnél ezt töltsd ki

Az Európai baleseti bejelentő egy olyan iratminta amit már mindenki látott de ha lehet senki nem veszi elő szívesen. Ez az a nyomtatvány amit minden közlekedési balesetnél ki kell tölteni. javasoljuk minimum 2 példányban és az ismertetővel együtt kinyomtatva tartsd az autóban.

A baleseti bejelentő kitöltése

A baleseti bejelentő, funkciójának ellátásához, a legfontosabb, hogy minden pont amire szükség van, pontosan ki legyen töltve. A leggyakoribb hiba, hogy fontos pontokat a balesetben résztvevő felek üresen, kitöltetlenül hagynak. Baleseti bejelentő kitöltési útmutatót is csatoltunk a letölthető nyomtatványhoz.

Amire nagyon figyelj

A baleseti bejelentő legfontosabb mezői a Tanúk (5.) Még megegyezés esetén is érdemes kitölteni ha van tanú, mert sokszor a másik fél utólag meggondolja magát. Az sérülések (x-ek) számát is meg kell adni ezt is rendszeresen elfelejtik. Helyszínrajz... Olvasd el a súgókat ha m ég többet szeretnél tudni.

Angol baleseti bejelentő

Ha külföldön szenvedünk balesetet akkor kitölthetjük az Európai baleseti bejelentő angol nyelvű verzióját is. Akár két külön nyelven is kitölthetjük (angolul és magyarul). Arra érdemes odafigyelni hogy mind a két nyelven ugyan az szerepeljen a nyomtatványban.

4298 Támogatónk könnyítette meg életét és üzleti működését iratainkkal. Csatlakozz legyél egyedüláló közösségünk tagja.

Töltsd le ingyenes vagy prémium iratainkat, támogass minket!